שקשוקה ירוקה

במחבת ווק גדול קוצצים בצל ושום כתוש לפי הטעם, ומאדים עם 3 כפות מים,

מוסיפים לווק מגוון עלים ירוקים קצוצים: פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, קייל, תרד וברוקולי,

אפשר להוסיף לפי הטעם גם פלפל שאטה, ג'ינג'ר, שורש כורכום (בתבלין, או כשורש טחון קפוא מהסופר)..

מקפיצים על אש גדולה כ-10 דקות, מוסיפים מלמעלה 4 ביצים טריות, עד שמתקשות.

מספיק ל-2 מנות הגשה.

**המתכון באדיבות יונה רוטנברג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן