רוטב פסטו ביתי

בזיליקום- 2 חבילות

כוסברה- 2 חבילות

חופן קשיו מושרים במים לפחות לשעתיים *אפשר להוסיף גם סוגי אגוזים נוספים מושרים

חצי לימון *אני השתמשתי עם הקליפה, יצא מעניין:)

4 שיני שום

חצי כפית מלח

5 כפות שמן זית

לטחון כל פעם חלק, לא הכל ביחד! ולערבב בין לבין.

להוסיף לפי הטעם אם צריך עוד לימון, מלח, שום, או שמן זית (מהשמן לא יותר מכף)

בתאבון!

**באדיבות האלופה: נוה נצר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *