לחם שיבולת שועל חלבי

רכיבים:

3 כוסות (300 גרם) שיבולת שועל עבה

3 ביצים L

1.5 כוסות יוגורט טבעי 3% ללא תוספת סוכר, או 2 גביעי קוטג' 5%

2 כפות גרעיני דלעת ו/או חמנייה קלופים

כפית גדושה אבקת אפיה

ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם (זעתר, צ'ילי, עשבי תיבול, גרעינים אחרים)

הוראות הכנה:

*לערבב היטב את הביצים והמלח עם שיבולת השועל, 

*להוסיף בהדרגה את היוגורט/קוטג', ואח"כ את הגרעינים ואבקת האפיה

*לאפות בתבנית אינגליש קייק ב-180 מעלות ל-35 דקות, רצוי לבדוק עם קיסם.

*לאחר שהלחם מוכן, רצוי להוציא מהתבנית ולהניח על רשת, למנוע היווצרות לחות בתחתית.

*לפרוס כשמתקרר.

**תודות לעפרה זריבץ' על המתכון והתמונות:)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *