עוגת שיבולת שועל

מצרכים:

  • 1.5 כוסות (150 גרם) שיבולת שועל (קוואקר) עבה
  • 1 כוס (200 מ"ל) חלב חם (אפשר צימחי)
  • 2 תפוחים, חתוכים לריבועים, או מגוררים- לפי הטעם
  • 1/2 כפית קינמון
  • 3 ביצים
  • 2-3 כפות אבקת סוויטנגו
  • 5 גרם מלח
  • 3 כפות פסיליום
  • 1 כפית (100 גרם) אבקת אפייה
  • 80 גרם אגוזים
  • 2 כפות (80 גרם) שמן צמחי
  • לקישוט – שקדים פרוסים

  • הוראות הכנה:
  • בקערה להשאיר את שיבולת השועל עם החלב החם ל-15 דקות
  • לערבב היטב את התפוחים עם קינמון, ביצים, ממתיק ומלח
  • לערבב את הקוואקר עם תערובת התפוחים,
  • לערבב היטב את הפסיליום עם אבקת האפייה, ולהוסיף לעיסה
  • רק בסוף להוסיף את השמן
  • להשאיר לנוח 15-20 דקות
  • לכסות תבנית אפיה עגולה מתפרקת בנייר אפיה רטוב
  • לאפות ב-180 מעלות ל-45 דקות, לא טורבו.
  • בתאבון!
  • **באדיבות דמיטרי צימבלר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *