קישואים ממולאים

רכיבים:

6-7 קישואים טריים וקשים

חצי ק"ג חזה עוף טחון

1 ביצה טריה

פטרוזילה, שמיר, כוסברה, שום ובצל קצוצים היטב.

תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, כמון, פפריקה, כורכום, ג'ינג'ר

אופן ההכנה:

1. חותכים קצה אחד של הקישוא, ומרוקנים בזהירות מהתוכן

2. מכינים תערובת הומוגנית של חזה העוף, הביצה והתבלינים

3. ממלאים את הקישואים בתערובת, ומסדרים בסיר

4. מוסיפים מים עד לכיסוי הקישואים

5. מביאים לרתיחה

6. מנמיכים להבה, ומבשלים כ-20-25 דקות.

בתאבון!

**באדיבות רבקה יובל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן