המצרכים:
2 קופסאות טונה במים סחוטות היטב
2 בצלים קצוצים
2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר (חב' MUTTI)
גביע אשל
1 ביצה
פלפל, מלח והרבה פפריקה
קוטג', גבינה מלוחה 5%
אופן ההכנה:
- לאדות את הבצל עם מעט מים, עד שמזהיב
- להוסיף את הטונה, רסק העגבניות והתבלינים, ולהמשיך לבשל על אש קטנה עם מעט מים לעוד 5 דק'
- להוריד מהגז ולהניח להתקרר
- להוסיף לתערובת שהתקררה את הביצה, האשל והגבינות, לערבב היטב
- לשפוך לתבנית אפיה, ולאפות בחום 180 מעלות ל-40 דק' לערך.
- בתאבון ולבריאות:)
- **תודות לדבורה ורטהיים