פשטידת טונה ללא שמן

המצרכים:

2 קופסאות טונה במים סחוטות היטב

2 בצלים קצוצים

2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר (חב' MUTTI)

גביע אשל

1 ביצה

פלפל, מלח והרבה פפריקה

קוטג', גבינה מלוחה 5%

אופן ההכנה:

  1. לאדות את הבצל עם מעט מים, עד שמזהיב
  2. להוסיף את הטונה, רסק העגבניות והתבלינים, ולהמשיך לבשל על אש קטנה עם מעט מים לעוד 5 דק'
  3. להוריד מהגז ולהניח להתקרר
  4. להוסיף לתערובת שהתקררה את הביצה, האשל והגבינות, לערבב היטב
  5. לשפוך לתבנית אפיה, ולאפות בחום 180 מעלות ל-40 דק' לערך.
  6. בתאבון ולבריאות:)
  7. **תודות לדבורה ורטהיים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *