רכיבים:
2 קופסאות טונה במים, מסוננות היטב
1 יוגורט ביו 3%
3 כפות גבינה 5% במרקם שמנת
1 בצל לבן בינוני
1 שקית ג'לטין דגים
3 כפות רסק עגבניות ללא סוכר, חב' MUTTI
תיבול: פפריקה, אבקת שום, מעט מלח, סטיביה נוזלית.
הוראות ההכנה:
- להמיס את אבקת הג'לטין לפי הוראות היצרן
- 2. לקצוץ במעבד מזון את הבצל
- 3. להוסיף את יתר הרכיבים, למעט הג'לטין, ולהפעיל עד קבלת עיסה אחידה
- 4. להוסיף את הג'לטין למעבד לעוד 20 שניות
- 5. להעביר לכלי שנסגר היטב, ולהכניס למקרר לפחות ל-4 שעות (עדיף ללילה)
- 6. המוס מתמצק, ומקבל את צורת הכלי
- 7. לאירוח- לעבור בקצוות הכלי עם סכין חדה בזהירות, ולהפוך את הקופסא על צלחת הגשה עד שהמוס ישתחרר.
- בתאבון!
- **באדיבות חני אלרם