מוס טונה

רכיבים:

2 קופסאות טונה במים, מסוננות היטב

1 יוגורט ביו 3%

3 כפות גבינה 5% במרקם שמנת

1 בצל לבן בינוני

1 שקית ג'לטין דגים

3 כפות רסק עגבניות ללא סוכר, חב' MUTTI

תיבול: פפריקה, אבקת שום, מעט מלח, סטיביה נוזלית.

הוראות ההכנה:

  1. להמיס את אבקת הג'לטין לפי הוראות היצרן
  2. 2. לקצוץ במעבד מזון את הבצל
  3. 3. להוסיף את יתר הרכיבים, למעט הג'לטין, ולהפעיל עד קבלת עיסה אחידה
  4. 4. להוסיף את הג'לטין למעבד לעוד 20 שניות
  5. 5. להעביר לכלי שנסגר היטב, ולהכניס למקרר לפחות ל-4 שעות (עדיף ללילה)
  6. 6. המוס מתמצק, ומקבל את צורת הכלי
  7. 7. לאירוח- לעבור בקצוות הכלי עם סכין חדה בזהירות, ולהפוך את הקופסא על צלחת הגשה עד שהמוס ישתחרר.
  8. בתאבון!
  9. **באדיבות חני אלרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן