לחם קינואה ושיבולת שועל

רכיבים:

כוס קינואה יבשה שהושרתה במים (רצוי לפחות ללילה)

2 כוסות שיבולת שועל עבה

1/4 כוס שמן זית (או שמן אחר)

2 ביצים, או 4 כפות פסיליום 

כפית מלח

2 כוסות מדידה מים

ניתן להוסיף גרעיני דלעת/חמניה/צ'יה/פשתן/אגוזים

הוראות ההכנה:

*לערבב היטב את כל הרכיבים, ולהעביר לתבנית אינגליש קייק,

*להמתין כחצי שעה לריכוך הקוואקר, ורק אז להעביר לתנור בטורבו ב-180 מעלות

*לאחר שעה אפיה- הופכים את הלחם ואופים לעוד 15 דקות לקבלת תחתית שחומה.

*לפרוס רק כשהלחם מתקרר. ניתן להקפיא.

בתאבון ולבריאות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *