רכיבים:
כוס קינואה יבשה שהושרתה במים (רצוי לפחות ללילה)
2 כוסות שיבולת שועל עבה
1/4 כוס שמן זית (או שמן אחר)
2 ביצים, או 4 כפות פסיליום
כפית מלח
2 כוסות מדידה מים
ניתן להוסיף גרעיני דלעת/חמניה/צ'יה/פשתן/אגוזים
הוראות ההכנה:
*לערבב היטב את כל הרכיבים, ולהעביר לתבנית אינגליש קייק,
*להמתין כחצי שעה לריכוך הקוואקר, ורק אז להעביר לתנור בטורבו ב-180 מעלות
*לאחר שעה אפיה- הופכים את הלחם ואופים לעוד 15 דקות לקבלת תחתית שחומה.
*לפרוס רק כשהלחם מתקרר. ניתן להקפיא.
בתאבון ולבריאות!